Percheziții la Constanța / "Talanu", urmărit penal pentru trafic de droguri

361
Percheziții la Constanța /

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura centrală, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au desfășurat o amplă acțiune în vederea prevenirii și combaterii traficului de droguri. 

În urma activităților desfășurate s-a dispus începerea urmăririi penale față de învinuitul Z.A.L. zis "Talanu", pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc, constând în aceea că în perioada 21.09.2013 – 22.09.2013 a procurat cocaină, pe care o deținea în vederea vânzării. Prin ordonanță s-a dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc, trafic ilicit de droguri de risc, deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu.

În fapt, s-a stabilit că învinuitul Z.A.L. zis "Talanu" a deținut și vândut pe teritoriul României, îndeosebi pe raza municipiilor București și Constanța, în repetate rânduri, în baza aceleiași rezoluții infracționale, importante cantități de drog de mare risc.

De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite următoarele: cantitatea de 2 kg. cannabis, un cântar marca "Fuzion Typ, mai multe ambalaje din folie transparentă folosite în mod obișnuit de către traficanții de droguri, pentru porționarea acestora în vederea vânzării de ordinul gramelor, un cântar electronic marca " Kern Pocket Balance" cu urme de cannabis.

Față de învinuit a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea, urmând a fi prezentat în fața judecătorului cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde