Percheziții la mafia permiselor. Sunt vizaţi funcţionari publici

787
Percheziții la mafia permiselor. Sunt vizaţi funcţionari publici - politiamascatiperchezitii-1701964704.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DNA şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut, joi, percheziţii la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculări Bihor, fiind vizaţi funcţionari publici. ”Am asigurat tot sprijinul pentru ca ancheta să se poată desfăşura eficient”, a transmis prefectul de Bihor, Dumitru Ţiplea.


”În cursul după amiezii de azi, 7 decembrie 2023, au avut loc descinderi ale procurorilor DNA Oradea, cu sprijinul ofiţerilor DGA, care au efectuat percheziţii, ridicări de documente şi imagini la sediul Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculări Bihor. Activităţile au vizat existenţa unor suspiciuni de săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către anumiţi funcţionari”, a transmis, joi, Prefectura Oradea, într-un comunicat de presă.


Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculări Bihor este o structură a Ministerului de Afaceri Interne, dublu subordonat. Direcţia Generală Permise şi Înmatriculări organizează şi controlează metodologic activitatea, elaborează normele şi procedurile de lucru, gestionează activitatea de pregătire a resurselor umane şi răspunde de punerea în aplicare a reglementărilor legale în domeniul permiselor şi înmatriculărilor.


Instituţia Prefectului organizează activitatea curentă, asigurând elementele de logistică precum: spaţiul de funcţionare, dotările şi programul de lucru.


“Din momentul în care mi s-a solicitat suportul şi mi-au fost semnalate inadvertenţe în activitatea serviciului, am asigurat tot sprijinul pentru ca ancheta să se poată desfăşura eficient, iar cei responsabili să fie sancţionaţi conform legii. Apreciez eforturile celor de la Direcţia Generală Anticorupţie pentru a identifica neregulile din cadrul acestui serviciu. Prioritatea mea în acest moment este să asigurăm funcţionalitatea serviciului în cât mai bune condiţii posibil. Cetăţenii trebuie deserviţi în continuare şi atenţia mea se îndreaptă spre a rezolva prompt această situaţie”, a declarat prefectul Dumitru Ţiplea, citat în comunicatul de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6218 secunde