PERMISE AUTO obținute cu PILE ȘI MITĂ! DNA a trimis în judecată mai mulți polițiști

9711
1
PERMISE AUTO obținute cu PILE ȘI MITĂ! DNA a trimis în judecată mai mulți polițiști - xdnapremiseteleorman-1640601740.jpg

Articole de la același autor

Fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman, Stelian Lupu, și alți doi ofițeri de poliție, respectiv fostul șef al Compartimentului Înmatriculări Vehicule Daniel Cristian Eib și fostul șef al Compartimentului Permise de Conducere și Examinări Cristian Velcea au fost trimiși în judecată de Direcția Națioanală Anticorupție; primul este acuzat de patru fapte de luare de mită, iar următorii doi fiind acuzați de cinci fapte de dare de mită, șase fapte de trafic de influență și mai multe fapte de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, alte 13 persoane sunt acuzate de dare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare, cumpărare de influenţă, trafic de influență, comise în forma autoratului și/sau a complicității.

„În cursul anului 2021, cei trei ofițeri de poliție, în calitățile menționate mai sus, ar fi pretins și primit, direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane (inculpați în prezenta cauză), diferite sume de bani și bunuri care nu li se cuveneau, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu, dintre care menționăm: promovarea unor candidați la proba practică privind examenul pentru obținerea permisului de conducere, înmatricularea unor autoturisme. În cauză au fost dispuse măsuri asigurătorii. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Teleorman, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au transmis reprezentanții DNA. 

Comentează știrea

Spoitoru
28 decembrie 2021
Permise

Sa verifice și municipiul Mangalia ca sunt o grămada de oi și analfabeți care nu știu sa scrie și au permise ✌️

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5762 secunde