Persoane și autoturisme, depistate în urma cooperării Schengen

135
Persoane și autoturisme, depistate în urma cooperării Schengen - 105310catuse479002400-1360661198.jpg

Articole de la același autor

132 de persoane și 39 de obiecte ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen au depistat, în ultima săptămână, în urma schimbului de date și informații suplimentare prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R., de polițiștii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen. 


În urma schimbului suplimentar de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., autoritățile de aplicare a legii din România au localizat, pe teritoriul țării noastre, 84 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen). Polițiștii români au pus în aplicare 11 mandate europene de arestare, au identificat 4 persoane ce au fost semnalate ca fiind dispărute și au depistat 44 de persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară. Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 26 de autoturisme care erau căutate de către partenerii din Spațiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale. Totodată, polițiștii români au identificat și 6 documente de identitate emise de alte state. 


De asemenea, 48 de persoane căutate de autoritățile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R. Dintre acestea, 29 de persoane erau urmărite de Poliția Română în baza unui mandat european de arestare, 4 persoane erau semnalate ca fiind dispărute, iar 11 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară. 3 autovehicule semnalate de autoritățile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cursul procedurilor penale, au fost identificate în statele membre, precum și 4 documente de identitate emise de România. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde