Persoane suspectate de infracțiuni silvice, percheziționate de polițiști

108
Persoane suspectate de infracțiuni silvice, percheziționate de polițiști - politiemascatijandarmipercheziti-1463467694.jpg

Articole recomandate

La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice. Vor fi puse în executare două mandate de aducere.

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează 8 percheziții, în județele Dâmbovița (comunele Finta și Mănești) și Prahova (comuna Cocorăștii Colț), la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice.

În fapt, din cercetări a rezultat că, în perioada 2014-2015, persoanele în cauză ar fi sustras material lemnos, folosind documente întocmite fraudulos, cauzând un prejudiciu estimat la peste 40.000 de lei.

Două persoane vor fi aduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

La acțiune participă jandarmi și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Ploiești.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual, înșelăciune și abuz de încredere. ", potrivit unui comunical al Poliției Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3263 secunde