PNDR 2020: modificări anunțate de Guvern

278
PNDR 2020: modificări anunțate de Guvern - pndr-1589479660.jpg

Articole recomandate

Solicitanții fondurilor europene de dezvoltare rurală vor putea depune în cadrul aceleiași submăsuri o singură cerere de finanțare în aceeași sesiune de depunere, dar cu respectarea condițiilor de eligibilitate, a anunțat, joi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), citat de Agerpres.

În ședința de Guvern din data de 14 mai 2020 a fost adoptată o Hotărâre ce modifică prevederile alineatului (3) al articolului 3 din HG nr. 226/2015 privind stabilirea cadrului general de implementare a măsurilor Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) cofinanțate din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală și de la bugetul de stat.

"Modificarea instituită în actul normativ aprobat vizează ca în cadrul aceleiași submăsuri un solicitant să poată depune o singură cerere de finanțare în aceeași sesiune de depunere de proiecte, cu respectarea condițiilor de eligibilitate. Această reglementare contribuie la asigurarea premiselor necesare pentru îndeplinirea țintelor stabilite la nivelul PNDR, dar va conduce totodată la o mai bună realizare a obiectivului specific de sprijinire a unui număr cât mai mare de beneficiari, în contextul organizării ultimelor sesiuni de depunere proiecte pentru măsurile de investiții din PNDR 2014-2020", se arată în comunicat.

Potrivit MADR, prevederile prezentului act normativ se aplică sesiunilor de depunere proiecte în cadrul submăsurilor din PNDR 2014-2020 organizate ulterior intrării în vigoare a acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde