Raluca Turcan: "PSD se folosește de criză ca să obțină câștiguri politice"

259
Raluca Turcan:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, susține că prin votul la moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe, PSD "demonstrează din nou că nu se poate abține să se folosească de criza sanitară pentru a obține câștiguri politice".

"Aceeași majoritate care a pus pe butuci economia României a dat dovadă azi de un tupeu incredibil prin votul împotriva ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu. PSD demonstrează din nou că nu se poate abține să se folosească de criza sanitară pentru a obține câștiguri politice. Nimeni responsabil de situația finanțelor pe care am găsit-o la preluarea guvernării nu ar trebui să mai deschidă gura o bună perioadă de timp", a scris Turcan, pe Facebook.

Ea arată că Guvernul PNL și ministrul Finanțelor au reușit să repare erorile financiare lăsate de ultimele guverne PSD și să asigure finanțare fără dobânzi pentru zeci de mii de agenți economici aflați în dificultate. De asemenea, în opinia liberalei, Guvernul PNL a reușit să stabilizeze bugetul public într-o situație economică deosebit de dificilă pentru România și să evite o cădere dramatică a economiei.

Postarea liberalei vine după ce Camera Deputaților a aprobat, miercuri, moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Moțiunea simplă, intitulată "Virusul Cîțu a infectat economia națională", a fost dezbătută în ședința de luni a Camerei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4594 secunde