Poliția Constanța are printre cei mai bine pregătiți mascați din țară

368
Poliția Constanța are printre cei  mai bine pregătiți mascați din țară - dsc73281347018194-1347043717.jpg
Cupa Structurilor Speciale de Inter-venție, care a reunit polițiști mascați din întreaga țară a ajuns la final. În urma probelor de concurs, desfășurat în perioada 4 - 7 septembrie, echipa din cadrul Poliției Constanța, formată din șase mascați și condusă de comisar șef Emanoil Moraru, șeful Serviciului pentru Inter-venții și Acțiuni Speciale, s-a clasat pe locul secund. Pe prima treaptă a po-diumului s-a clasat echipajul din București, iar bronzul a revenit mascaților din Timiș. 


Pe parcursul concursului, luptătorii au participat la probe de anduranță fizică, de tragere cu armamentul din dotare, de îndemânare în trecerea diferitelor obstacole sau de gestionare a situațiilor deose-bite ce necesită atenție și concentrare.

De asemenea, au avut loc simulări pentru mai multe situații tactice pe parcursul cărora polițiștii au trebuit să recupereze și să transporte ostatici în teren accidentat sau să facă față unor situații ce implică efort fizic intens, în condiții ce solicită atenția și concentrarea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1901 secunde