Poliţia de Frontieră. Zece sirieni, ascunşi în interiorul unei platforme auto. Ce intenţii aveau

280
Poliţia de Frontieră. Zece sirieni, ascunşi în interiorul unei platforme auto. Ce intenţii aveau - 164992470229012413s4-1649928156.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat la controlul de frontieră zece cetăţeni din Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat în Ungaria, ascunşi într-un loc special amenajat din interiorul unei platforme auto.
 

În data de 14.04.2022, în jurul orei 00:10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în România, tractând o platformă auto fără încărcătură.


În baza analizei de risc a fost efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperiți, ascunși într-un loc special amenajat din interiorul platformei auto, zece cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, toţi bărbaţi. Cei în cauză intenționau să ajungă în într-un stat din Spațiul Schengen, fără a îndeplini condiţiile legale.


În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi şi trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7458 secunde