POLIȚIȘTII ANGAJAȚI DIN SURSĂ EXTERNĂ AU AVUT UN ȘOC. "Au crezut că merg la 5 stele. Șocul cel mare va fi când se vor ajunge în teritoriu"

47710
15
POLIȚIȘTII ANGAJAȚI DIN SURSĂ EXTERNĂ AU AVUT UN ȘOC.
Agenții de poliție încadrați din sursă externă ce urmează, în prezent, cursurile de inițiere în cariera aleasă se plâng de câteva probleme de igienă, în cadrul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Băile comune, timpul limitat pentru duș, dar și orele de sport intercalate cu alte ore reprezintă principalele probleme sesizate de noii agenți sosiți din sursă externă. 


"Cu o problemă majoră se confruntă colegele noastre, prin prisma faptului că le este alocată o singură oră pe zi (seara) pentru dușuri; or, în prezent, în școală se află aproximativ 1.200 de polițiști. Să presupunem că sunt 600 de femei și 600 de bărbați la cursuri. Dacă facem un calcul simplu, având în vedere că băile sunt comune și există aproximativ 10 dușuri (să presupunem că sunt toate funcționale), rezultă că fiecărui/fiecărei coleg/colegă îi revine un timp extrem de limitat pentru un duș. În plus, orele de sport sunt intercalate cu celelalte ore, în loc ca acestea să fie puse la sfârșitul zilei de cursuri pentru a-și putea efectua igiena corporală după depunerea efortului fizic, astfel colegii noștri fiind nevoiți să se reîmbrace transpirați cu uniformele", se arată pe un site de socializare. 


De asemenea, agenții nu înțeleg de ce le este interzis să iasă din școală după terminarea cursurilor, luând în considerare că aceștia nu sunt elevi, ci polițiști, fiind deja angajați ai MAI. 


De cealaltă parte, polițiștii cu ștate vechi privesc cu un oarecare amuzament situația, avertizându-i pe "boboci" că ce-i mai greu abia acum urmează. 


"Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care nu sunt normale în acest minister. Probabil că ei, de unde vin, nu sunt obișnuiți cu viața militară și probabil au crezut că merg la hotel de cinci stele. Așa am trecut toți, zeci de mii de polițiști, iar condițiile au fost așa mereu. Mă bucur că au avut șocul acesta din primele zile, dar șocurile mari vor veni când se întorc în teritoriu. Vor constata că nu au dotări, că nu au imprimantă și altele. Să nu-și închipuie că la posturile de poliție unde au fost angajați au dușuri, acestea sunt niște vise. Trebuie să meargă la cârciumă să-și facă nevoile. O să constate că mașina de poliție trebuie s-o spele, în uniformă. Acestea sunt niște copilării, este doar o «încălzire» pentru ce urmează", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniel Avasilcăi, președintele Sindicatului Agenților de Poliție din Constanța. 


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Marius
1 august 2016
Educatori imputiti

Pai da,sa nu-si inchipuie bobocii ca a disparut sistemul de educare prin meltenisme,prin folosirea de masuri care sa umileasca,in numele asa zisei educatii dure. Imputenia face parte integranta di educatia tinerei generatii,pentru ca tot imputiti au crescut si educatorii. Sa fii spalat,adica civilizat ca occidentalii este totusi prea mult si neromanesc. Cat mai multa neghiobie si program cacacios inutil de incarcat cu tembelisme,inutile unui politist sanatos dintr- o tara sanatoasa. .

Jackson
1 august 2016
Acces la dus precum detinutii !

Acces la dusuri o data pe zi in conditiile actuale mi se pare o mare bataie de joc, asa era in armata acum 25 de ani cand eram soldat !

marco
1 august 2016
scoala

Nu mai vorbiti tampenii pentru ca nu sunt numai 10 dusuri la 1200 de oameni....deci exista 10 dusuri pe fiecare palier

marinel
1 august 2016
igiena

Nu mai exagera Gecsane. Apa curgea mereu, trebuia doar sa te dezbraci si sa intri sub dus. Citeva minute sint de ajuns pentru 2 sapuneli si clatiri...

Răspuns la: Acces la dus precum detinutii !
Adăugat de : Jackson, 1 august 2016
Acces la dusuri o data pe zi in conditiile actuale mi se pare o mare bataie de joc, asa era in armata acum 25 de ani cand eram soldat !
Adrian
1 august 2016
Mironosisme?

Cred că prea se plâng, elevi fiind am stat 2 ani acolo, nu 3 luni. Au bătut cu pumnii în porți să se facă polițiști, acum să îndure neajunsurile sistemului. Așa o să fie până se pensionează!

syle
1 august 2016
au vrut sa fie politisti

Vor conditii de 5 stele!!!sa stea la cort 2 saptamanii si sa se spele la sticla sa vada cum este

Secret
1 august 2016
Sistem inapoiat

Dacă uni din voi încă trăiți cu WC în curte e problema voastră ca doriți să rămâneți inapoiati, nu mi se pare normal ca uni să se dea cu antimergatoare si ei si plozi lor și alți să sufere de foame ca nu sunt bani, dacă voi vreți să pupati în cur sistemul ăsta ca ușa e deschisă larg e problema voastra dar nu mai folosiți scuză asta de cacat ca nu sunt bani, alți avansează pe zi ce trece si au condiții de lux si noi ne cacam pe noi ca e mai bine să fie rău decât bine, însemna că voi sunteți chiar niste idioți....

Vlaf
1 august 2016
Politisti încadrați direct

Stimați ,,colegi" încadrați direct !!Daca dumneavoastra considerati ca dupa cateva zile trebuie sa va plangeti , sa vedeti ce inseamna sa faceti doi ani de zile in scoala de politie, si dupa aceasta perioada sa m-ai stai si 9 luni acasa fara sa fii încadrat, deoarece sistemul nu avea bani! Cat despre conditiile de cazare sunt un fleac.Dusuri făceam cate 3 colegi la un dus.Unul se dădea cu spuma altul se clatea si tot asa, si nu a murit nimeni. Spuneti multumesc ca perioada de cazare este vara si nu iarna deoarece trebuia sa iesiti cu usile de la fiset sa dati zăpadă la oparte de pe platoul de adunare daca stiti unde este ala.Scoala de Politie o sa va caleasca si o sa va dati seama ca nu face nimic altceva decat sa va invete cu viata de servici.Mult succes dragi ,,colegi"asa e pana la capat

Secret
1 august 2016
Sistem inapoiat

Dacă voi ati acceptat timp de doi ani ca un sistem bolnav sa va trateze mai rău decât pe deținuți e strict problema voastra si asta da nota că voi sunteți mai bolnavi decat sistemul din care faceți parte... ați păpat toate minciunile ca sistemul nu are bani si ca va trebui doar să vă subordonați, ca așa e bine si așa a ieșit o nație de toată rușinea... mai bine nu mai vorbiti ca va faceți de rahat.. si nu mai vorbiti ca e ca pe vremea comuniștilor dacă nu știți .. pe vrema comuniștilor milițieni chiar erau respectați pentru învățau din școală să fie respectați si sa se respecte... nu sa se umilească ca voi și să fiți o nație de pupincuristi... si conditile chiar erau de 100 de ori mai bune si toți milițieni aveau parte de o groza de tratamente in stațiunile M.A.I-ului care erau de 5 stele... si nu mai credeți toate poveștile ca era rău, atunci erau învățați să mintă ca e rău să nu îi trateze lumea altfel acum spun adevărul și retarzi ca voi ii condamna... ba sunteți maxim penibili

Miri
1 august 2016
Minciuni

Stimati colegi ați intrat in politie si ați început cu minciuni. La școală Campina sunt 10 dușuri la 2 clase,adică la 6o de persoane. In liceele pe care le-ați absolvit făceați dus după fiecare ora de spor. Daca nu va convin condițiile din școală aveți obtiunea de a va da demisia. Desi nici macar legitimații nu aveți va considerati politisti. Cum credeți voi ca veți respecta niste dispoziții daca vreți sa simțiți libertatea după cursuri?

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4626 secunde