Polițiștii locali, în operațiunea "Zmeura și pufuleții", în stațiunea Mamaia

620
1
Polițiștii locali, în operațiunea
Primăria municipiului Constanța susține, prin intermediul unui comunicat de presă, că se acționează permanent pentru siguranța constănțenilor și a turiștilor, cât și pentru asigurarea ordinii publice.

Pentru a veni cu exemple, Primăria Constanța a făcut referire la o acțiune ce privește protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Mai precis, este vorba de persoane care se plimbă pe plajă și încearcă să vândă pufuleți, porumb fiert sau zmeură.

"Cu această ocazie, s-a acționat în cinci zone din stațiunea Mamaia, fiind verificate peste 30 de persoane. Totodată, oamenii legii au aplicat 25 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei și un avertisment, toate în baza Legii 12/1990, confiscând aproximativ 10 kilograme de fructe de pădure (zmeură), peste 350 de produse alimentare (pungi cu pufuleți, porumb fiert, mere glazurate), sute de articole de plajă (colaci și veste gonflabile, zmee, pietre ponce, recipienți din plastic cu nămol), precum și zeci de articole de artizanat (scoici de mare, coșuri nuiele)", se arată în comunicatul emis de Primăria Constanța.

Acțiunea a avut loc ieri, iar administrația locală anunță că vor mai urma și alte demersuri în acest sens, pe parcursul sezonului estival.

Comentează știrea

Sergiu
22 iulie 2016
Porumbu'fara timbru,e contrabanda curata

Dar amenajati fratilor locatii sezoniere pentru cei care chiar au de unde sa vanda legal acele produse,ce dracu?! Apoi,politia sa vada de hotii si talharii care misuna ca gandacii,ca mustele de cacat,de sufoca lumea. Auzi tu,sa-ti fie frica sa lasi prosopul ca sa faci o baie,sa pleci in apa pe rand ,ca acasa la dus,in loc sa te distrezi si asta din teama de hotii care-ti intra si in urechi! Bai,politia neamului dacic,vezi ca nu aia cu zmeura sunt mai rai,ci hotii!

Pagina a fost generata in 1.442 secunde