Polițiștii au organizat razii în piețele din Constanța

99
Polițiștii au organizat razii în piețele din Constanța - 6septembrierazieamploaregrivitei-1365768206.jpg

Polițiștii constănțeni au organizat o razie de amploare în tot județul Constanța pentru depistarea celor care vând produse din tutun netimbrate, cafea, produse alimentare, dar și pentru prinderea infractorilor care acționează în preajma piețelor alimentare din județ.


"Scopul acțiunii l-a reprezentat protejarea cetăților prin asigurarea unui mediu comercial civilizat, depistarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care transportă sau comercializează produse agroalimentare sau de altă natură în piețele agroalimentare și în zonele adiacente. De asemenea, s-a avut în vedere creșterea vizibilității polițiștilor în zonele de acțiune, totodată acțiunea având și un caracter preventiv. ", a precizat Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Acțiunea a urmărit constatarea de infracțiuni și contravenții săvârșite de persoane care vând ilegal produse din tutun sau alcool, provenite din contrabandă, depistarea persoanelor urmărite, identificarea și depistarea persoanelor care comit diferite genuri de furturi (din buzunare, de/din autoturisme, de marfă, produse), zona piețelor agroalimentare sau a celor adiacente. Astfel, în zonele respective au fost instituite filtre rutiere pentru a-i identifica pe cei care sunt cunoscuți cu comportament violent, care nu-și justifică prezența în zone cu risc criminogen, care transportă bunuri cu mașini fără documente de proveniență sau suspectate că ar proveni din comiterea de infracțiuni, dar și care dețin obiecte interzise legii.


În urma acțiunilor desfășurate la nivelul județului Constanța au fost controlate 136 de obiective. Oamenii legii au constatat 13 infracțiuni, au prins șase persoane care săvârșiseră infracțiuni, au depistat o persoană urmărită la nivel național. În plus, oamenii legii au dat 360 de amenzi și au confiscat țigarete, produse agricole și produse alimentare în valoare de 5.885 de lei.

 

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : RAZIE de AMPLOARE LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.3784 secunde