Traian Băsescu se află la Constanța, unde filmează un interviu pentru CNN în terminalul portuar

161
Traian Băsescu se află la Constanța, unde filmează un interviu pentru CNN în terminalul portuar - traianbasescu21-1365767875.jpg

Președintele Traian Băsescu se află, astăzi, la Constanța, el filmând, în terminalul de containere din Port, pentru o emisiune a postului american de știri CNN. "Domnul președinte acordă astăzi un interviu lui Becky Anderson de la CNN, pentru emisiunea «The Gateway», care prezintă Portul din Constanța în seria de emisiuni despre hub-uri de transport internaționale", a precizat  Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al șefului statului.


Emisiuni anterioare au fost dedicate Portului din Dubai, rețelei feroviare din Japonia și Aeroportului din Singapore. Emisiunea despre Portul Constanța în care este ghid președintele Băsescu va fi difuzată de CNN în mai multe episoade pe parcursul lunii mai. Terminalul de containere din Portul Constanța este cel mai mare de la Marea Neagră. Președintele Băsescu va rămâne la vila de protocol de la Neptun pentru a petrece acest sfârșit de săptămână.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7593 secunde