Polițiștii de frontieră au fost asigurați de ministrul Blaga că nu vor rămâne fără serviciu

777
Polițiștii de frontieră au fost asigurați de ministrul Blaga că nu vor rămâne fără serviciu - 4dc2df95963d020813d0c7d9921276a5.jpg
Ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga, a declarat la bilanțul prezentat de polițiștii de frontieră, că aceștia nu vor rămâne fără serviciu. El a precizat că în situația în care nu va mai fi nevoie de prea multe efective care să păzească frontiera internă a UE, polițiștii de la frontieră vor fi transferați la alte structuri. Ministrul le-a spus polițiștilor să se consulte și cu reprezentanții sindicatelor astfel încât, până la jumătatea anului, să își exprime opțiunea privind mutarea, fie pe frontiera externă a Uniunii Europene, fie la alte structuri din cadrul ministerului.
Ministrul Administrației și Internelor le-a cerut, luni, polițiștilor de frontieră, ca până pe 31 ianuarie 2011 să-și îndeplinească toate obiec-tivele ce țin de aderarea României la Spațiul Schengen, atrăgându-le atenția că, în acest context, 2010 va fi un an greu pentru ei.
"Vă asigur de tot sprijinul meu, însă, așa cum eu nu voi fi iertat pentru eșec, nici eu nu am să vă iert", a mai spus Blaga. De ase-menea, el a precizat că, până pe 15 februarie 2010, trebuie operaționalizat punctul de control și trecere a frontierei Rădăuți (România) - Lipcani (Republica Moldova) și pus la punct memorandumul "Mic trafic cu Republica Moldova".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3101 secunde