Polițiștii de proximitate învață țigănește

160
Polițiștii de proximitate învață țigănește - 12martiepolitistiiinvatatiganest-1394640739.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Slatina, s-a desfășurat Conferința pentru deschiderea Centrului de Cultură și Limbă Romani, din cadrul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor "Nicolae Golescu". 
În cadrul acestui proiect, 200 de polițiști din rândul personalului ce își desfășoară activitatea în secțiile și posturile de poliție rurală vor urma cursuri în domeniul culturii și limbii romani pentru corecta înțelegere a culturii și tradițiilor comunităților din mediul rural, sub îndrumarea calificată a doi formatori specializați în cultura și limba romani.
Până în prezent, s-a desfășurat cu succes cursul pilot de limba și cultura romani la care au participat 20 de polițiști. Actualmente, participă la cursuri primele două serii a câte 20 polițiști din mediul rural, iar în perioada următoare se vor instrui următoarele serii de cursanți.
Prin intermediul proiectului, susțin reprezentanții Poliției Române, va crește calitatea serviciului public al poliției în zonele rurale, gradul de cooperare între poliție și cetățeni, acesta contribuind la o mai bună înțelegere a drepturilor omului, tradițiilor și culturii minorităților naționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii vor învăța țigănește
Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Reclamagii de meserie
Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Mulțumire trimestrială
Pagina a fost generata in 0.3942 secunde