Polițiștii, jandarmii, pompierii și cadrele medicale, eroi în ochii copiilor

228
Copii cu vârste între 3 și 16 ani și-au exprimat, prin culoare și imagine, sentimentele față de cei care luptă în prima linie cu virusul. Inițiativa s-a desfășurat sub coordonarea profesorului Bogdan Ene, iar lucrările copiilor au fost transmise, ieri, polițiștilor, jandarmilor, militarilor din cadrul ISU Dobrogea și cadrelor medicale."Copiii și-au exprimat prin lucrările lor sentimentele sincere, iar în ochii și inima lor sunteți niște EROI! Copiii VĂ MULȚUMESC pentru ceea ce faceți și în inima lor aveți un loc special!", a fost mesajul transmis.


În acest context, elevi din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir", Liceului Teoretic "George Călinescu", împreună cu preșcolari de la grădinițele cu program prelungit Mugurel și Amicii, din orașul Techirghiol, au transmis, virtual, peste 200 de desene încărcate cu culoare, dar mai ales cu emoție. Acestea sugerează situația cu care se confruntă cadrele medicale, polițiștii, jandarmii, pompierii, armata, dar și alte instituții, așa cum ea a prins contur în înțelegerea copiilor. Cu fiecare realizare artistică, cei mici evidențiază eforturile continue pe care le fac forțele de ordine în asigurarea vieții, sănătății, ordinii și liniștii publice.


"Și noi, polițiștii, mulțumim copiilor și cadrelor didactice implicate în inițierea, derularea și coordonarea acestui proiect! Vă promitem să rămânem la datorie pentru voi!", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2853 secunde