Consiliere gratuită pentru părinții și copiii afectați de pandemie

180
Consiliere gratuită pentru părinții și copiii afectați de pandemie - dd-1586255905.jpg

Articole recomandate

Psihologii World Vision România oferă consiliere gratuită pentru părinții și copiii afectați de pandemie, relatează Agerpres. Potrivit unui comunicat al World Vision România, 900 de copii și părinți din mediul rural au primit consiliere în ultimele trei săptămâni.

"Psihologii din cadrul Fundației World Vision România oferă consiliere gratuită pentru orice părinte sau copil afectat emoțional de situația generată de COVID-19. Izolarea socială, închiderea școlilor, dar și pierderea locurilor de muncă, scăderea venitului familiei sau scenariile negative cu privire la starea de sănătate sau a economiei cresc nivelul de anxietate atât al părinților, cât și al copiilor", potrivit World Vision România.

Conform sursei citate, riscul de expunere a copiilor la violență fizică sau verbală crește în perioada restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, astfel persoanele care au nevoie de ajutor psihologic în următoarea perioadă pot scrie pe adresa de email [email protected], iar unul dintre psihologii World Vision va reveni către ei pentru o ședință de consiliere.

Fundația World Vision România a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru familiile din mediul rural în perioada pandemiei de coronavirus pentru a interveni de urgență cu ajutorul necesar pentru cei peste 14.000 de copii și 7.000 familii care fac parte din programele sale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4946 secunde