Polițiștii rutieri se mândresc: Ieri a fost zi fără accidente mortale

86
Polițiștii rutieri se mândresc: Ieri a fost zi fără accidente mortale - accidentroatasursafotomediafax-1399461353.jpg

Articole de la același autor

Ieri, pe șoselele din țară, nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidentele de circulație. Poliția Română atrage atenția conducătorilor auto și pietonilor să respecte regulile de circulație. Poliția Română acționează pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți omenești. 


Astfel, la data de 6 mai, datorită prezenței active a polițiștilor în stradă, nu s-a produs niciun accident mortal. Mulțumim conducătorilor auto care au înțeles să adopte o conduită corespunzătoare la volan și să-i respecte pe ceilalți participanți la trafic. 


Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să păstreze o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din față și să sporească atenția atunci când carosabilul este umed, iar vizibilitatea este redusă. 


Pietonilor li se atrage atenția să evite, pe cât posibil, folosirea părții carosabile, mai ales după lăsarea întunericului și în condiții de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor și să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că se poate face în condiții de siguranță. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.44 secunde