Polițiștii sfătuiesc împotriva violenței domestice: „Bătaia nu e ruptă din rai”

843
Polițiștii sfătuiesc împotriva violenței domestice: „Bătaia nu e ruptă din rai” - x-prevenire-politie-siguranta-1680075236.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, luni, 27 martie, o acțiune de prevenire a violenței domestice, în cadrul campaniei „În siguranță acasă!”. Campania se desfășoară pe parcursul lunii martie, în municipiul Constanța, și constă în activități de prevenire și conștientizare a populației cu privire la formele de manifestare ale violenței domestice, drepturile victimelor, instituțiile cărora li se pot adresa, precum și măsurile ce pot fi luate în cazul violenței domestice.

În acest sens, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de informare și conștientizare în rândul angajatelor unei societăți comerciale din municipiul Constanța. Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracțiuni, polițiștii vă recomandă: „Bătaia nu este ruptă din rai, nu o accepta ca pe o normalitate, nu tu ești vinovat(ă) pentru comportamentul abuziv al agresorului! Schimbarea începe cu tine, cere ajutorul, sună la 112 când ești în pericol! Cere ajutorul instituțiilor și organizațiilor care oferă cosiliere, sprijin, adăpost! Ia atitudine, spune nu violenței în familie!”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6412 secunde