VIOLENȚĂ LA MANGALIA. Femeie bătută crunt de soț. Bărbatul a fost REȚINUT DE POLIȚIE!

8310
VIOLENȚĂ LA MANGALIA. Femeie bătută crunt de soț. Bărbatul a fost REȚINUT DE POLIȚIE! - xsotiebatuta-1670408895.jpg
Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, duminică, 4 decembrie, prin apel 112, de către o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul acesteia, de 54 de ani, bărbatul ar fi agresat-o fizic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există un risc iminent asupra vieții și integrității femeii, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La aceeași dată, respectiv la data de 5 decembrie a.c., bărbatul a încălcat, de două ori, ordinul de protecție provizoriu împotriva sa, în sensul că s-a deplasat la domiciliul conjugal, unde se afla soția sa.

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4246 secunde