Polo căutat de autoritățile din Danemarca, depistat la intrarea în țară

157
Polo căutat de autoritățile din Danemarca, depistat la intrarea în țară - polo-1563267531.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Negru Vodă au descoperit un autoturism, în valoare de 28.000 de lei, căutat de autoritățile din Danemarca.


Astfel, sâmbătă, 13 iulie, la Punctul de Trecere al Frontierei Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul moldovean T.I., în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.


În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Danemarca.


Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.


Mijlocul de transport, în valoare de 28.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.45 secunde