Portofel recuperat de un jandarm

1972
1

Marți seară, în jurul orei 19, un jandarm aflat în timpul liber a găsit în incinta unui hypermarket constănțean un portofel cu bani și acte, căzut pe jos, printre standuri.
În urma verificărilor efectuate, plutonierul major Ștefan Grosu a constatat că obiectul personal pierdut conținea 1.340 lei, 500 forinți, acte de identitate și carduri bancare, toate pe numele unei tinere de 24 de ani, din Constanța.
Plutonier major Ștefan Grosu s-a deplasat imediat la domiciliul tinerei care pierduse bunurile personale, însoțit de un agent al Secției 5 Poliție. După verificarea identității persoanei, oamenii în uniformă au făcut inventarul bunurilor găsite împreună cu posesorul acestora și au predat apoi portofelul.
Tânăra a mulțumit jandarmului pentru gestul făcut și a adăugat că ajunsese la hypermarket cu gândul să cumpere mobilier, însă, la un moment dat, când și-a verificat obiectele personale, a constatat că nu mai are nici bani, nici acte. Tânăra spune că nu se mai aștepta să își recupereze bunurile, drept pentru care era hotărâtă să își facă noi documente de identitate și să își anuleze toate cardurile bancare pierdute.



Comentează știrea

sociolog
24 noiembrie 2011
degeaba sint deja etichetati

Terminati cu astfel de facaturi oricum toti romani ii asimileaza cu ultima linie de aparare a regimului oricind la indemina sa bata pensionari,intelectuali ,angajati care isi cer drepturile,defapt uitatti-va in orice tara e la fel acesti indivizi sint angajati din pleava ramasa fara a;lte locuri de munca( nu se pricep la nimic) ,minte putina si obedienta canina stiind ca pot ramine fara hrana de la stapin.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.015 secunde