Șantajată de amant. O avea "la mână" cu imagini indecente!

4818
4
Șantajată de amant. O avea

Articole de la același autor

Care este riscul unei relații extraconjugale? Printre altele, unul dintre parteneri, sub pretextul că ar putea să vă facă rău, ajunge să vă șantajeze. Imagini compromițătoare, filmulețe pe care n-ați vrea să le vadă toată lumea (sau soțul!) ar putea ajunge pe internet.

Numai gândul că s-ar putea întâmpla așa ceva le determină pe anumite femei să cadă pradă amenințărilor și să rămână "prizonierele" unor indivizi care, odată ce știu că "le au la mână", consideră că pot face absolut orice cu onoarea lor.
Așa s-a întâmplat cu o tânără căsătorită din Constanța care, în luna septembrie 2011, a avut o aventură cu un bărbat. Pentru că acesta a privit-o ca pe o "investiție" și nimic mai mult, ea a ajuns, în această lună, să fie șantajată de fostul iubit. El i-a cerut în mai multe rânduri diverse sume de bani pentru a nu posta pe internet sau a înmâna soțului acesteia o serie de înregistrări video în care femeia se afla în ipostaze indecente.
Femeia, sătulă de amenințările individului, a decis, în cele din urmă, să pună punct situației. Cu riscul aflării adevărului de către soț, ea a făcut plângere la Poliție, povestind calvarul prin care trece. Oamenii legii, sub coordonarea unui procuror, au pus la punct flagrantul, iar tânărul a fost prins chiar în timp ce primea suma de 200 de lei, care, pentru o perioadă, i-ar fi cumpărat tăcerea.
Individul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar, ulterior, prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru șantaj. După ce au analizat probele existente la dosar, ei au decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 10 zile.


Comentează știrea

steven
24 noiembrie 2011
atentie

Pana la urma orice aventura este un risc...asa ca atentie doamnelor si domnilor!!!

fatherhood
24 noiembrie 2011
o pedeapsa pe masura

Si curva ce apatit eu sa fi fost barbatul o calcam in picioare dar fara sa lase urme si la fiecare lovitura o intrebam de ce si daca auzeam cuvintele : bani,toale,distractie,libertinism dadeam si mai tare repetindu-i de ce sa mai maritat.Inutil sa mai spun ca o faceam de cacao peste tot si plateam cel mai bun avocat sa o lase cu curul gol sa ajunga curva de centura unde ii este locul daca nu a vrut o familie si viata normala.Si sa regrete toata viata asta da razbunare un scenariu ideal ptr astfel de tipe chiar daca pare desprins din telenovele.

valy
24 noiembrie 2011
...

un articol care nu prea isi avea rostu sa fie publicat...aceasta incurajeaza intr-un fel sau altul infidelitatea...f bn i-a facut amantul sa se invete minte si sa nu mai caute aventuri altadata... sunt foarte de acord cu acele comentarii de la punctul 1 si 2...cauta aventura si ii era bn atunci...si acum vine sa se planga ca o santajeaza ala...in locul lu babrasu o zburam dupa amant!

ion
24 noiembrie 2011
cred ca e facatura altuia care i o trage si el curvei-politist sau procuror-200 lei?ma lasi

facatura-ptr 200 de lei?cine e procurorul?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Februarie 2011
Stire din Eveniment : "Legea Beinur" în sudul litoralului
Pagina a fost generata in 1.6566 secunde