Poșete și căști contrafăcute descoperite de anchetatori

177
2

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au descoperit în urma unui control în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea mai multe produse contrafăcute. Oamenii legii au verificat un container care a sosit din China, iar marfa urma să ajungă la o societate comercială din București.

"În urma controlului au fost descoperite 1.900 de căști pentru telefon marca Apple și 300 de poșete de damă din piele înlocuitor marca Chanel, care purtau însemnele distinctive ale celor două firme și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 185.000 lei dacă ar fi fost originale", a declarat ag. șef adjunct Marius Niculescu, reprezentantul Gărzii de Coastă.

Pe numele administratorului societății, un cetățean chinez de 33 de ani, cu reședința în Timișoara s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Căștile și poșetele au fost confiscate de oamenii legii până la finalizarea anchetei.

Comentează știrea

ZhLIeaTm
4 mai 2016
HDDBvNgmbiZrjLYat

cCzMa8 rpntawcelsgo, [url=http://votvnqlytbvt.com/]votvnqlytbvt[/url], [link=http://poxkbwwiqzrh.com/]poxkbwwiqzrh[/link], http://dyokrxmrfads.com/

imSgUDUCbqNpIRDaLsh
4 mai 2016
XhDjgeVldDj

2DhYU5 rzwfvypofgar, [url=http://itsstvvqvcaf.com/]itsstvvqvcaf[/url], [link=http://sdcwyenevgnj.com/]sdcwyenevgnj[/link], http://bqxgivlehpuh.com/

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Contrabandă cu scutece, la Constanța
Miercuri, 27 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Mașină de Bulgaria,  cu acte false
Pagina a fost generata in 0.5133 secunde