Posturi scoase la concurs la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

353
Posturi scoase la concurs la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța - xposturijandarmi-1634042271.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa organizează concursuri pentru ocuparea a şase posturi de personal contractual, prin recrutare din sursă externă. Este vorba despre următoarele posturi: două posturi de muncitor calificat cu specialitatea fochist la Serviciul Logistic (sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanța); un post muncitor calificat cu specialitatea fochist Detașamentul 5 Jandarmi Neptun (sediul subunității din loc. Neptun); un post muncitor calificat cu specialitatea ospătar, Serviciul Logistic – Compartimentul Popotă; un post muncitor calificat cu specialitatea instalator apă, canal, Serviciul Logistic – Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului; un post muncitor calificat cu specialitatea electrician de întreținere în construcții, Serviciul Logistic – Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului.

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 25 octombrie, ora 16.00, la sediul unității. Selecția dosarelor de înscriere – probă eliminatorie, se va desfășura în perioada de 26-27 octombrie. Probele scrise/practice se vor desfășura în perioada 10 – 15 noiembrie, iar probele de interviu se vor desfășura în perioada 16.11 – 19.11.2021.

Informaţii suplimentare despre înscriere se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969, int. 24537/24538 în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00 sau prin consultarea anunțurilor publicate pe site-ul instituției, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, secțiunea Carieră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1013 secunde