Prinși de jandarmi furând fier de pe o barjă aflată pe Dunăre

266
1
Doi bărbați au fost prinși la furat de fier vechi în imediata apropiere a podului Anghel Saligny.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, maior Sorin Trancă, marți, pe la ora 17, un echipaj de jandarmi a surprins pe malul drept al fluviului Dunărea, la km. 300, în dreptul podului Anghel Saligny, două persoane care descărcau dintr-o barcă cu motor, pe malul apei, mai multe piese metalice. George S., de 31 de ani și Romulus D., de 36 de ani, din Cernavodă, au declarat că au sustras cantitatea de aproximativ 200 de kilograme de fier, de pe o barjă staționată și că urmau să mai facă o serie de transporturi. Ei au furat fierul - componente metalice - cu scopul de a-l vinde la un centru de colectare din localitate.

Cei doi și fierul furat au fost predați lucrătorilor Poliției Transporturi Navale Cernavodă, pentru continuarea cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. 

Comentează știrea

Dobrescu
9 august 2012
nu e de mirare

acelasi lucru se intimpla si in localitatea rasova chiar de multa vreme,DAR NIMENI NU VEDE NIMIC PENTRU CA IN SPATELE LOR ESTE COMANDANTUL VASILE CARE I-SI PRIMESTE DREPTUL,CENTRUL DE FIER VECHI ESTE CHIAR LA ACEA VILA SI VAPOARELE OPRESC CHIAR IN DREPTUL LOR.LUATI DOMNILOR MASURI NU VA MAI ASCUNDETI DUPA DEGET.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2061 secunde