Pripiși de la Primăria Constanța, condamnat

923
Pripiși de la Primăria Constanța, condamnat - sedintacclionutpripisi1210-1520434150.jpg

Articole de la același autor

Ionuț Pripiși, fostul șef al Corpului de Control al Primăriei Constanța, a fost condamnat în urmă cu puțin timp de Tribunalul Constanța. Magistrații au decis să-l condamne pe Ionuț Pripiși la 7 luni de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. Acesta a fost găsit vinovat pentru infracțiunile de sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri și favorizarea făptuitorului. 


Potrivit procurorilor DNA, în perioada noiembrie 2015 - aprilie 2016, Ionuț Pripiși, în calitate de șef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanța, a reținut fără niciun temei legal o sesizare întocmită de subordonații săi, cu privire la comiterea unei infracțiuni la regimul disciplinei în construcții, destinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


În același context, după obținerea autorizației de construcție de către persoana vizată de sesizarea menționată mai sus, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a acesteia, inculpatul a distrus documentul respectiv. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7027 secunde