Regulamentul de organizare și desfășurare a activităților comerciale din Constanța, în atenția locuitorilor

423
Regulamentul de organizare și desfășurare a activităților comerciale din Constanța, în atenția locuitorilor - primariaconstanta6-1518708027.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța îi invită pe con-stănțeni să studieze Regulamentul de organizare și desfășurare a activităților comerciale din municipiu. În acest sens, ieri, au postat pe pagina de Internet a instituției proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piață.


Astfel, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștință publică următorul proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 427/2017 privind Regulamentul de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.


Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Direcției Generale Poliția Locală str. Amzacea nr. 13 sau pe site-ul instituției la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "Transparență decizională".


În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 25.02.2018, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.


Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise, în scris, prin poștă, la sediul Direcției generale Poliția Locală, str. Amzacea nr.13, prin fax, la nr. 0241/484220 sau prin email, la adresa [email protected]


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5641 secunde