Producători români de echipamente electrotehnice, la târgul internațional Middle East Energy "MEE 2020", Dubai

162
Producători români de echipamente electrotehnice, la târgul internațional Middle East Energy

Articole de la același autor

Șase companii românești au participat la cea de a 45-a ediție a Middle East Energy "MEE 2020", Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Firmele românești și-au promovat oferta alături de alte peste 1.200 de companii internaționale din 130 de țări, în fața a peste 40.000 de potențiali clienți, specialiști și factorii decizionali în domeniu. Pavilionul românesc a fost vizitat, la deschidere, de șeicul Hamdan Bin Rashid al Maktoum - viceguvernatorul Dubaiului și ministru al finanțelor din Emiratele Arabe Unite,.

Expozanții români au participat la Power Congress, alături de specialiști din ministerele energiei din Emirate, Palestina și Liga statelor arabe. Discuțiile purtate de participanții români de-a lungul celor trei zile ale evenimentului expozițional au conturat noi oportunități de afaceri și parteneriate cu reprezentanți ai unor companii de top în domeniu. Sectorul electric din Orientul Mijlociu atrage clienți cu mare potențial de absorbție și achiziții de ordinul milioanelor de dolari.

Cele șase companii producătoare de echipamente electrotehnice care au expus în pavilionul național au fost Electrotel SA, Hetma International SRL, Enevo Group SRL, Romind T&G SRL, Simcontrol Solutions SRL și Spectralink SA.

Principalele produse și servicii promovate de expozanții români sunt: echipamente electrice de joasă și medie tensiune, dulapuri, tablouri și cutii de distribuție, celule de medie tensiune, posturi de transformare, confecții metalice, sisteme profesionale de încălzire, ventilație și aer condiționat, motoare, generatoare și transformatoare electrice industriale, echipamente electrice de distribuție în sisteme energetice, aparate de distribuție și control a electricității, servicii de software industrial, servicii de telecomunicații, servicii de proiectare și inginerie a sistemelor electrice și alte servicii conexe, servicii de proiectare, instalare, mașini și echipamente industriale, sisteme SCADA și de automatizare pentru sectorul electroenergetic.

Pavilionul României a fost organizat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, împreună cu Asociația Producătorilor din Industria Electronică și Electrotehnică din România – APREL, în cadrul Programului național de promovare a exporturilor cu finanțare de la bugetul de stat.

Târgul internațional Middle East Enery Dubai este cel mai amplu eveniment expozițional din zona Golfului din domeniul electrotehnic (electricitate, iluminat, sectorul nuclear etc.), unde sunt prezentate cele mai recente realizări în domeniu.

Middle East Electricity Dubai acoperă toate sectoarele industriei energetice: generare, transmisie și distribuție, energie nucleară, energii regenerabile și iluminat.

Printre țările prezente cu pavilion național, alături de România, s-au regăsit SUA, Germania, Franța, Italia, Spania, Austria, Elveția, Turcia, Africa de Sud, India, Slovacia, Singapoare, Canada.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3899 secunde