PROSTITUATE PRINSE ÎN FLAGRANT, în Constanța. Acte sexuale în parcuri sau mașini, în schimbul tarifului de 100 de lei

929
PROSTITUATE PRINSE ÎN FLAGRANT, în Constanța. Acte sexuale în parcuri sau mașini, în schimbul tarifului de 100 de lei - x-prostituate-flagrant-1679813414.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 spre 25 martie, o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și respectarea prevederilor Legii nr. 333/2003. În urma activităților defășurate, polițiștii au întocmit trei dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoane care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani. În cadrul acțiunii efectuate pe raza municipiului Constanța, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane, au fost verificate șase vehicule și 12 sisteme de securitate, precum și 12 paznici. Totodată, au fost conduse la sediu, amprentate și fotografiate șapte persoane. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei, dintre care șapte la Lega 61/1991, 2 la Legea 333/2003 și 2 la O.U.G. 195/2002. Totodată, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

Astfel, vineri, 24 martie, în jurul orei 22.30, polițiștii au identificat, într-un parc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat de 23 de ani și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În jurul orei 1 noaptea, polițiștii au identificat, pe strada Dispensarului, un bărbat, de 37 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în jurul orei 00.30 polițiștii au identificat, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.061 secunde