Protejați-vă banii când mergeți la cumpărături. Iată sfaturile polițiștilor

640
2
Protejați-vă banii când mergeți la cumpărături. Iată sfaturile polițiștilor - protejativa-1482343598.jpg
Întrucât ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă, iar în această perioadă numărul cetățenilor care ies la cumpărături crește considerabil, polițiștii vă recomandă să țineți cont de o serie de sfaturi pentru a nu avea bătăi de cap.


"La cumpărături, evitați să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar! Când achitați cumpărăturile, nu scoateți toată suma de bani, ci numai necesarul plății contravalorii acestora! Atunci când efectuați plata cu cardul, tastați codul PIN cu discreție, pentru a nu fi observat de cei din jur!", sunt câteva dintre sfaturile oamenilor legii. 


De asemenea, polițiștii vă mai atrag atenția cu privire la faptul că furturile din buzunare și genți se comit în special în locurile aglomerate. 


Dacă sunteți împins în astfel de locuri, verificați-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteți victima unei înscenări a unui hoț! La întoarcerea spre casă, evitați deplasarea prin zone puțin circulate sau întunecate!


Comentează știrea

deci
22 decembrie 2016
ciordeala

deci rromania nu i o tara sigura mai vrem sa vina turisti...la pwlivara

Un coleg
22 februarie 2017
Sindicalist

Avasilcăi?? :))) Asta nu este ala de sta de 1 an de zile în concediu medical? Nu e ala de l-au pus șef de post când era la SNAP? Nu e ala care a luat 1 an de zile salariu fără drept deși era suspendat? Asta nu e ala care nu prea calcă pe la serviciu pentru ca era ocupat cu barul pe care îl deține în comuna 23 August? Asta nu e ala care în concediu medical face karate pe bani? :))))) Bun asa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6156 secunde