Protest la înălțime pentru plata salariului (galerie foto)

1252
Protest la înălțime pentru plata salariului (galerie foto) - 0106aa64e5ebf8d8924cbdb7f0bcf41b.jpg
Patru bărbați supărați că nu au fost plătiți de patronul firmei "Romconstruct SA" din Ploiești au protestat, vineri, urcându-se pe o clădire care aparține Ministerului Apărării Naționale, situată în Piața Ovidiu din Constanța
Ei au amenințat că se sinucid dacă nu primesc banii care li se cuvin în urma lucrărilor făcute. Cu toate acestea, până la sosirea polițiștilor, trei dintre ei au renunțat la protest și au coborât de pe clădire. În schimb, Nicușor Tabă, de 29 de ani, din localitatea Râmnicu Sărat, nu a vrut să renunțe. "Am patru copii de crescut. Vreau să-mi primesc banii pe munca din ultimele trei săptămâni. Să vină patronul și să-mi aducă banii", striga Nicușor Tabă.
Speriat de amploarea scandalului, patronul firmei a trimis un reprezentant al societății și i-a dat protestatarului 20 de milioane de lei vechi. Nicușor Tabă a fost dus la Poliție, iar oamenii legii au înțeles greutățile prin care trece. Ei nu s-au îndurat să-l amendeze pe bărbat pentru fapta lui, ci i-au dat un avertisment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Economie : Protest spontan la "Oil Terminal"
Pagina a fost generata in 0.7231 secunde