PROTESTE LA CONSTANȚA și în toată țara / "Nu suntem o nație de hoți!" Grațierea condamnaților pentru trafic de influență scoate oamenii în stradă

304
2
PROTESTE LA CONSTANȚA și în toată țara /
Aproximativ 1000 de persoane s-au adunat, miercuri, în principalele orașe din țară, printre care și Constanța, și mai ales în Piața Victoriei pentru a protesta față de grațierea celor condamnați pentru trafic de influență decisă de Comisia juridică din Senat, care a aprobat mai multe amendamente la Legea grațierii, prin care condamnații pentru dare sau luare de mită și pentru trafic de influență vor fi grațiați.

xxx


Aproximativ 1.000 de persoane au protestat miercuri seara în fața Guvernului față de decizia Comisiei juridice a Senatului de a grația inclusiv persoane condamnate pentru fapte de corupție. Ele și-au aprins telefoanele mobile pentru a ilumina cu ele, au suflat din vuvuzele și au scandat împotriva Parlamentului și a Guvernului. După aproximativ patru ore, manifestanții au început să plece, iar circulația în fața sediului Guvernului a fost reluată. Manifestanții au scandat "Hoții! Hoții!" și au avut pancarte pe care scria "Nu suntem o nație de hoți!" și "Nenorociților!".

Protestul a fost convocat pe Facebook, pe pagina "Corupția Ucide", "Când legea devine fărădelege, rezistenta este o datorie! Ne schimbăm azi programul și ne re-vedem în stradă", era apelul postat pe pagina de Facebook.

Acțiunea "NU grațierii corupților - OUG 13 revine. Si noi!" a fost anunțată cu începere de la ora 19:00 și până la 23:59.

S-a înregistrat și un incident când o mașină ieșită de la Guvern a trecut peste linia continuă, manifestanții apostrofându-l pe șofer că este plătit din bani publici și că trebuie să respecte legea.

Zeci de persoane care s-au mobilizat pe Facebook s-au adunat, miercuri seară, în piețele centrale din Sibiu, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța, pentru a protesta față de amendamentele la Legea grațierii, adoptate de Comisia juridică din Senat, prin care condamnații pentru dare sau luare de mită și pentru trafic de influență vor fi grațiați.



Comentează știrea

rex
4 mai 2017
sobolanii!

Sobolanii retardati au golit canalele ptr decolmatare si au iesit in strrada! Intrebatii-i si 99% nici nu stiu de ce urla ca boii!

traian
4 mai 2017
Stati bă potoliti, măcar să scape Elena Udrea

Stati potoliti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde