Rămâne colonelul Cristian Amarandei la șefia ISU Dobrogea? Încă puțin și avem răspunsul!

576

Articole de la același autor

Mai sunt câteva zile până la concursul organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”. Singurul candidat înscris la concurs este colonelul Cristian Amarandei, în prezent împuternicit pe funcție.

Se impune precizat că primele două probe în vederea ocupării funcției, respectiv evaluarea psihologică și evaluarea dosarului de recrutare s-au desfășurat deja, iar comisiile de evaluare i-au acordat candidatului puncte de promovare. Proba finală, cea a interviului, urmează să se desfășoare miercuri, 30 iunie.

Reamintim că col. Cristian Amarandei a preluat conducerea ISU Dobrogea la începutul lunii februarie, venind din funcția de șef ISU Botoșani, după decesul fostului șef al instituției constănțene, Gheorghe Daniel Popa, răpus de COVID-19.

„La nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență se află în procedură de concurs 37 de posturi de conducere, începând de la vârf cu cele două posturi de adjunct al inspectorului general și continuând la nivelul județelor cu posturi de inspectori șef, de prim adjunct al inspectorului șef și de adjunct al inspectorului șef”, au precizat reprezentanții M.A.I.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3877 secunde