RAZIE a Poliției în mai multe localități din județul Constanța

121
RAZIE a Poliției în mai multe localități din județul Constanța - xrazie-1674388371.jfif

Articole de la același autor

În cursul serii de sâmbătă, 21 ianuarie, polițiștii constănțeni din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și acțiuni speciale au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru creșterea gradului de siguranță, în orașul Ovidiu și localitățile Mihail Kogălniceanu, Lumina și Culmea.

În intervalul orar 18.00-22.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției orașului Ovidiu și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, cu sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost oprite, pentru control, peste 60 de autovehicule, totodată fiind verificați și 8 operatori economici.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 23.000 de lei, dintre care 42 la O.U.G. 195/2002, majoritatea pentru depășirea limitei de viteză, și 7 la Legea 61/1991, toate pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, trei permise de conducere, dintre care unul pentru depășirea, cu 50 km/h, a limitei de viteză și unul pentru depășirea pe linie continuă. De asemenea, au fost retrase patru certificate de înmatriculare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5688 secunde