RAZII ale polițiștilor constănțeni. Zeci de șoferi au fost amendați

289
RAZII ale polițiștilor constănțeni. Zeci de șoferi au fost amendați - xactiunipolitie-1670842863.jfif
În noaptea de 10/11 decembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale. Astfel, au fost legitimate aproximativ 180 de persoane, totodată fiind oprite, pentru control, peste 20 de autoturisme.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 37.000 de lei, dintre care 37 la Legea 61/1991.

La rândul lor, la data de 11 decembrie, polțiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică. În urma activităților au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, au desfășurat o acțiune pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor. În urma activităților, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.300 de lei, dintre care 14 pentru defecțiuni tehnnice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3143 secunde