Razie a polițiștilor locali în centrul Constanței. Ce au depistat

545
Razie a polițiștilor locali în centrul Constanței. Ce au depistat - razieapolitistilor-1575669390.jpg
Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat, recent, o acțiune pentru menținerea ordinii și siguranței. 


Astfel, 14 polițiști locali au monitorizat piețele agroalimentare Griviței, Unirii, Balada, Obor, amplasamentele tip legume-fructe, flori, zonele Antoniade, Capitol, Termele Romane, Gară, Autogară Sud, Kaufland, Casa de Cultură, Trocadero, Parcul Arheologic, Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Sala Sporturilor, magazinul Tomis, Miga, zona Peninsulară – Piața Ovidiu, Faleza Cazino, Portul Tomis.


S-au constatat 20 de sancțiuni contravenționale, iar cele mai multe abateri au vizat consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, consumul de produse din tutun în spații publice închise, răscolirea gunoiului din containere sau comerțul stradal neautorizat.


O persoană care apela la mila publicului a fost predată reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială. În urma verificărilor, pentru doi  operatori economici s-a dispus sancțiunea complementară de suspendare a activității. De asemenea, conducătorii auto au fost sancționați pentru staționarea autovehiculelor pe spațiile verzi sau în locuri destinate acestora, oprire în loc nepermis și ocuparea unui loc de parcare marcat corespunzător pentru persoanele cu dizabilități. Valoarea totală a amenzilor a fost de 7.090 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3112 secunde