Razii de amploare în acest weekend: sex în autoutilitare, permise retrase şi multe alte nereguli

271
Razii de amploare în acest weekend: sex în autoutilitare, permise retrase şi multe alte nereguli - x-razii-1681028674.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. Cu această ocazie, au fost legitimate aproximativ 800 de persoane, au fost verificate peste 250 de vehicule și 90 de locații publice. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 323 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 150.000 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării 11 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate în flagrant mai multe infracțiuni. De exemplu, sâmbătă, 8 aprilie, în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au identificat, pe strada Interioară, un bărbat, de 27 de ani, și o femeie, de 28 de ani, care întrețineau relații sexuale, în schimbul unei sume de bani, într-o autoutilitară. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Jumătate de oră mai târziu, oamenii legii au identificat, pe aleea Topolog, un bărbat, de 23 de ani, care nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, dispusă de instanța de judecată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. Tot sâmbătă, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au identificat, pe strada Baba Novac, un bărbat, de 34 de ani, și o femeie, de 24 de ani, care întrețineau relații sexuale în schimbul unei sume de bani, într-un autoturism. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5656 secunde