Şofer drogat la volan, cu amfetamină și cannabis, prins de poliţiştii constănţeni

424
Şofer drogat la volan, cu amfetamină și cannabis, prins de poliţiştii constănţeni - x-razie-1678612516.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat, în acest weekend, o razie în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Acțiunile s-au desfășurat în principal în municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ. Cu această ocazie, au fost legitimate aproximativ 700 de persoane, au fost verificate peste 400 de vehicule și 120 de locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, dintre care 93 la Legea 61/1991, 269 la O.U.G. 195/2002, 13 1a H.C.L. 77/2021, iar restul pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 11 permise de conducere, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare și au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației rutiere. De exemplu, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Dacia din comuna Cumpăna, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs. La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Ionescu de la Brad, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină și cannabis. Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar de cercetare penală. Menţionăm că la razie au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7295 secunde