RAZII pe DRUMURILE NAȚIONALE din județul Constanța: amenzi de mii de lei

219
RAZII pe DRUMURILE NAȚIONALE din județul Constanța: amenzi de mii de lei - xraziidrumurinationale-1676548620.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene și din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pe linia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.600 de lei.

De asemenea, miercuri, 15 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune privind transportul rutier de persoane și de mărfuri. În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.500 de lei, dintre care 4 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, 4 pentru oprire neregulamentară, 2 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, în aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia neacordării de prioritate pietonilor. În urma activităților, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare totală de peste 9.800 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5253 secunde