Șofer beat, surprins în trafic de polițiștii din Cogealac

264
Șofer beat, surprins în trafic de polițiștii din Cogealac - x-cogealac-1681029190.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari și cei de la Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat, în acest weekend, o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică și creșterea gradului de siguranță rutieră. Cu această ocazie, au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate aproximativ 90 de vehicule și cinci locații publice. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8.500 de lei. De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare. Totodată, a fost constatată o infracțiune în flagrant.

Astfel, la data de 8 aprilie, în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226, în comuna Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru acțiuni Speciale, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5619 secunde