REȚEAUA INTERLOPĂ CARE ALIMENTA CONSTANȚA CU DROGURI

1704
1
REȚEAUA INTERLOPĂ CARE ALIMENTA CONSTANȚA CU DROGURI - droguri-1350977256.jpg
Patru percheziții au avut loc la Bacău și Constanța într-un dosar ce vizează activitatea unei grupări care introducea în țară droguri de risc și făcea apoi trafic cu substanțe interzise. Printre consumatorii cărora le era distribuită marfa se află și tinerii care frecventează cluburile de pe litoral.

Procurorii DIICOT și numeroși polițiști și investigatori din Constanța, Bacău și Galați au fost extrem de ocupați zilele acestea. Ei au destructurat un grup infracțional organizat ce avea drept scop distribuirea de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza municipiilor Bacău și Constanța. În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au prins în flagrant un bărbat din Bacău, în timp ce comercializa patru doze de cannabis.

Drumul către Grecia

De asemenea, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza municipiilor Bacău și Constanța, fiind depistați alți cinci membri ai grupării. Totodată, au fost găsite aproximativ 500 de grame de cannabis și 2.055 de lei, 200 de euro și 167 de dolari. Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna iunie 2012, gruparea infracțională a distribuit pe raza municipiilor Bacău și Constanța importante cantități de cannabis, care erau transportate în diferite modalități din Grecia.

Față de cinci persoane, Bărbieru Novac, B. A., Mihai Pasașnicu, Haddad Abdulrahman și Haddad Adbul El Sitar procurorii DIICOT au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru constituire și aderare la un grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.

Potrivit procurorilor de la Bacău, "inculpatul Bărbieru Novac, de 47 de ani, este lider al lumii interlope din Bacău, și a constituit un grup infracțional organizat transfrontalier, la care au aderat și alte persoane, acționând pe raza municipiului Bacău și a județului Constanța, în scopul introducerii și comercializării pe teritoriul României a unor cantități însemnate de droguri de risc - cannabis". Tribunalul Bacău a dispus față de patru dintre ei măsura arestării preventive pentru 29 de zile, iar față de o persoană, minoră, arestarea pentru o perioadă de 20 de zile.



Comentează știrea

ALERTA POLITIA
23 octombrie 2012
Violenta si droguri in zona Nicolae Tonitza

Nicolae Botgros , pensionar –nume fictiv a declarat ziarului cum este posibil domnule reporter ca un grup de marlani drogati si traficanti, scandalagii sa vina in curtea scolii NIcolae TOnitza zi de zi, sa fure din masini si din apartamente si sa-si vanda prietenele pe bani ..politia chiar nu poate face nimic..si mai sint si bodyguarzi acolo..aia de ce iau bani ?ne-am saturat dom’le de infractori, de furturi..lumea vorbeste erau speriati ca au furat unii si din apartamente intrand prin balcon..daca platim taxe de ce nu avem securitate in oras?...cerem politiei care ii stie sa faca controale mai des si sa-i avertizeze iar in final daca nu se potolesc sa-i aresteze..indeosebi traficul de droguri si etnobotanice langa cele 3 scoli generale din zona mi se pare condamnabil..pe vremea mea daca umblai cu droguri si cu curve erai in inchisoare ani buni dom’le nu asa..Pe vremea mea se respecta legea ! dupa seria furturi din masini si din apartamente care efectiv i-au ingrijorat pe oamenii din cartier inel 2 au inceput sa dispara si capacele de canalizare..Au ramas drogatii fara ...fum?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3878 secunde