Rompetrol Run and Care - cros caritabil pentru Fundația Principesa Margareta și Magicamp

260
1
Rompetrol Run and Care - cros caritabil pentru Fundația Principesa Margareta și Magicamp - rompetrolrunandcare-1433690429.jpg

Articole recomandate

KMG International a organizat a doua ediție a evenimentului intern Rompetrol Run and Care, un cros caritabil ce vizează implicarea angajaților în susținerea unor cauze sociale. Astfel, peste 300 de angajați din diferite companii ale Grupului au parcurs alături de familie și partenerii de business distanțe de 5, 10 și 15 km, iar pentru fiecare km, Rompetrol a donat 3 USD. Sumele strânse vor fi folosite pentru susținerea activităților Fundației Principesa Margareta a României și a Asociației MagiCamp.

"Prin acest eveniment, promovăm atât alergarea și valorile sportului în rândul angajaților, într-o inedită experiență de socializare, cât și oportunitatea ca angajații și partenerii să fie parte activă a inițiativelor noastre de CSR, de a susține cauze în care cred, și de a întoarce în comunitate contribuția consolidată a companiei și oamenilor săi", declară Azamat Zhangulov, Vicepreședinte Senior al KMG International.

În urma evenimentului caritabil Rompetrol Run and Care, fondurile strânse pentru MagiCamp vor susține taberele de vară în beneficiul copiilor și adolescenților din România cu afecțiuni oncologice, iar cele alocate Fundației Principesa Margareta vor sprijini programul Tinere Talente și concertele orchestrei.

"Continuarea parteneriatului nostru și susținerea proiectelor culturale ale Fundației prin această activitate de cros caritabil nu face decât să ne convingă de faptul că misiunea noastră este pe deplin înțeleasă și susținută. Mulțumim tuturor angajaților Rompetrol care au ales să ne susțină!", a declarat Mugurel Mărgărit Enescu, directorul executiv al Fundației Principesa Margareta a României.

Comentează știrea

catalin
8 iunie 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3669 secunde