S-a stins din viață distinsa avocată VALERICA ZAMFIR, o personalitate a Justiției din Constanța

7213
S-a stins din viață distinsa avocată VALERICA ZAMFIR, o personalitate a Justiției din Constanța - zamfir-1704118346.jpg
Anul Nou ne-a adus o veste extrem de tristă în redacția ziarului Cuget Liber. S-a stins din viață distinsa avocată VALERICA ZAMFIR.

Un model de demnitate, devotament, perseverență și elocvență, care a făcut cinste profesiei de avocat de mai bine de cinci decenii.

Fără doar și poate, avocata VALERICA ZAMFIR a fost o personalitate a justiției din Constanța și nu numai. Credința, nădejdea și iubirea profesiei dar și a oamenilor i-au fost stindard de-a lungul vieții și mereu a fost de neclintit.

Un avocat cu coloană vertebrală care a muncit zi și noapte, pentru a le asigura clienților săi cea mai bună reprezentare în fața Justiției.

Nu a uitat niciodată jurământul depus la momentul în care a intrat în profesie și nici misiunea avocatului, aceea de a apăra drepturile și libertățile fundamentale ale cetățeanului, bineînțeles cu respectarea principiului legalității. A fost și încă este un model de urmat pentru toate generațiile de avocați și, cu siguranță, așa va rămâne și de acum încolo.

Dar înainte de toate, a fost un OM cu majuscule, un OM minunat, cald, primitor, o mamă și bunică grijulie, o prietenă și o sfătuitoare în situații delicate, atentă până la detalii fine cu fiecare.

Slujba de pomenire va avea loc, miercuri, de la ora 12.00, la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța iar înmormântarea la Cimitirul Central.
Trustul de presă „Cuget Liber” transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate! 

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în ceata drepților!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.718 secunde