S-au luat la bătaie de la prea multă băutură

299
Un scandal dintre doi indivizi băuți care a avut loc pe terasa unui bar din localitatea Văleni s-a lăsat, pe de o parte, cu o internare în spital, iar, pe de altă parte, cu un dosar penal.
Ergihan Ali, de 24 de ani, și Ainur Bevhir, de 40 de ani, s-au luat la bătaie după ce au consumat băuturi alcoolice peste măsură. Ali i-a aplicat o lovitură în zona feței lui Bevhir, cauzându-i o hemoragie. Medicii de pe o ambulanță care a fost trimisă la fața locului i-au acordat primul ajutor bărbatului și i-au recomandat să meargă la spital, pentru investigații suplimentare. El a refuzat acest lucru, dar după câteva ore, făcându-i-se rău, a fost dus de urgență la Spitalul din Medgidia, de unde a fost transportat la cel din Constanța și internat cu diagnosticul "traumatism cranio-facial acut închis, în observație fractură de mandibulă".
Cercetările sunt continuate de polițiștii din Dobromir pentru a se stabili împrejurările concrete în care s-a pro-dus evenimentul și, în funcție de zilele de îngrijiri medicale ale victimei, urmând să se facă încadrarea juridică a faptei pentru care va fi cercetat Ergihan Ali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec la alt partid!"
Pagina a fost generata in 0.5444 secunde