SCANDAL! "Brăiloiu m-a insultat și m-a înjurat! Nu este prima oară! Voi face plângere împotriva lui"

1021
SCANDAL!

Articole recomandate

Senatorul USR Florina Presadă susține că joi, în timpul ședinței de plen, după ce le-a oferit senatorilor social-democrați câte un exemplar din volumul "Ferma animalelor" de Orwell, a fost înjurată de Liviu Brăiloiu, scrie Agerpres.



"Pot să relatez contextul: membrii grupului parlamentar USR ofereau cărți membrilor PSD. Este vorba de 'Ferma animalelor' de George Orwell. O serie de senatori PSD aruncau cărțile pe jos. Mă refer aici la doamna Ecaterina Andronescu, domnul Bodog, doamna Arcan. Iar domnul Brăiloiu, vizibil deranjat de acest gest, a început să mă insulte și să mă înjure. Nu e prima dată. Voi face o plângere împotriva dumnealui, la Biroul permanent. Există un Regulament al Senatului care trebuie respectat. Am cerut în acel moment domnului Manda, care era președinte de ședință, să suspende ședința, însă a refuzat să facă acest lucru", a declarat ea.


Presadă nu a dorit să spună ce cuvinte i-au fost adresate. Ea a adăugat că în acel moment în preajmă se aflau doar senatori PSD.




"I-a amuzat foarte mult această replică a domnului Brăiloiu", a spus ea.


Senatorii USR le-au oferit joi un cadou de Crăciun colegilor lor - câte un exemplar din volumul "Ferma animalelor" de George Orwell. Florina Presadă și Mihai Goțiu au lăsat pe pupitrele senatorilor câte o carte. Unii au păstrat-o și au răsfoit-o, alții au refuzat-o.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a înapoiat cadoul, așezând volumul primit pe una dintre băncile senatorilor USR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5119 secunde