Scandal monstru în fața Poliției Municipiu!

2382
1
Scandal monstru în fața Poliției Municipiu! - 8286f4b931bdbc0e64dfd484fc6c12e5.jpg
A făcut un adevărat circ, ieri, în fața sediului Poliției Municipiu, de pe strada Atelierelor, din Constanța! Este vorba de un bărbat, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și, se pare, și a plantelor etnobotanice, ce a chefuit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din zona Cin Cin. Toată supărarea lui a plecat de la faptul că, în localul respectiv, i-a dispărut telefonul mobil, iar poliția nu i l-a găsit… după opt ore de la sesizare!
Un adevărat scandal a avut loc, ieri, la sediul Poliției Municipiu din Constanța! Georgian Bogdan Badea a anunțat poliția, ieri dimineață, că, în noaptea precedentă, pe la ora 2, i-a fost furat telefonul mobil în timp ce se afla într-un club din Constanța.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au avut parte însă de un circ de toată frumusețea atunci când s-au întâlnit cu reclamantul! Întrebat de ce a anunțat dispariția telefo-nului abia la ora 10, când a con-statat că nu-l mai are încă de la ora 2 noaptea, bărbatul a început să urle la polițiști și să-i înjure! El se afla în stare de ebrietate și îl acuza pe prietenul lui cel mai bun, alături de care fusese, de altfel, la băut, că este autorul furtului.
Bărbatul a fost adus la sediul Poliției Municipiu, tot cu scandal, în ideea de a da o declarație cu privire la ce s-a întâmplat. Numai că a început să înjure polițiștii și a refuzat să le scrie pe o hârtie ce îl apasă pe suflet…
Mai mult decât atât, el și-a adus nevasta și cei doi copii în fața sediului Poliției Municipiu, s-a dezbrăcat la bustul gol, și a făcut un scandal de zile mari! Oamenii legii au chemat și o ambulanță, în ideea de a-l transporta pe bărbat la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare, numai că bărbatul, cât și soția acestuia nu au fost de acord.
În prezența presei, Georgian Bogdan Badea a spus că "am fost jefuit și poliția nu vrea să facă nimic! Am fost bruscat și adus la Poliție cu cătușele la mâini și nu mă las până nu merg la București, să arăt situația de la Poliția Constanța!?"

A înjurat polițiștii!
De partea cealaltă, agentul șef Ion Măntescu, de la Secția 3 Poliție, ne-a declarat că, în noaptea precedentă, Georgian Bogdan Badea, aflându-se într-un club din zona Pieței Ovidiu, în jurul orei 2, a sesizat dispariția unui telefon mobil marca Nokia.
"El îl acuză de furt pe Asan Rasim, cu care, de altfel, fusese la băut. Deși a constatat că telefonul i-a dispărut încă de la ora ora 2 noaptea, el ne-a anunțat abia la ora 10,15! Asupra lui Asan nu s-a găsit însă nimic! Numai că el a făcut scandal și ne-a adus injurii, astfel că a fost sancționat, potrivit Legii 61 / 91, privind tulburarea liniștii și ordinii publice" - ne-a declarat agentul șef Măntescu.

Comentează știrea

badea mirela
29 iunie 2013
badea georgian bogdan

nici nu stiu cum sa incep.....ma numesc badea mirela..sunt fosta sotie a lui badea gerg.bogdan....stiti ca a fost internat in sapoca buzau...este bolnav....insa nici nu pot sa va explic ce frica si teroare am si in ziua de azi de el....am divortat dar am putut doar sa iau fetita cu mine ...m-a amenintat cu moartea daca incerc sa iau si baiatul....numele lui este badea andrei alexandru si este nascut pe 20-02-2002....daca exista cineva in redactie cu dumnezeu deasupra capului..va rog din suflet spuneti-mi daca si cum as putea sa recuperez pe baietelul care este lasat pe jos ca o carpa...va rog sa ma credeti ca se rupe sufletul din mine...poate ma judecati dar nu puteam sa iau nici fetita daca nu fugeam...eu nici nu am fost prezenta la divort...eu va scriu acest mesaj din spania lucrez cu contract de munca ..fetita maria isabel este mare si nu ii lipseste nimic ....nu este expusa la scandaluri tipete si betii...din intimplare am intrat in pagina voastra...cred ca este tipatul de ajutor al fiului meu..con respecto..badea mirela

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.829 secunde