Scandalos! Microbuzul maxi-taxi care a luat foc în trafic acum 3 zile, scos din nou pe traseu

3243
4

Articole de la același autor

Microbuzul care a luat foc în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost repus pe traseu. Constănțeanca Roxana F., cea care a fost martoră la incidentul de vinerea trecută, și care circulă zilnic pe ruta respectivă, ne-a povestit că microbuzul cu pricina este din nou în trafic.


"Cel care a luat foc e pe traseu de a doua zi. Este strigător la cer ce se întâmplă. Firma de transport neagă incidentul de vinerea trecută", ne-a scris femeia. Viteza cu care au fost efectuate eventualele reparații și faptul că autovehiculul se află deja pe străzi, fără o evaluare completă, imposibil de obținut de pe o zi pe alta, în week-end, arată disprețul pe care firma de transport îl are pentru siguranța și viața constănțenilor și disperarea de a face profit, indiferent pe cine pune în pericol. 


Oare acest microbuz a mai trecut pe la Registrul Auto Român sau la Autoritatea Rutieră Română, pentru autorizare, având în vedere că face transport public, zilnic având sute de pasageri? Sau se merge pe ideea că așa cum majoritatea microbuzelor maxi-taxi din oraș sunt niște hârburi, ce mai contează unul în plus, pe străzile deja aglomerate ale Constanței?!!


Constănțenii care au trecut prin situații similare sau care au fost martorii unor situații revoltătoare care să implice microbuzele din traficul constănțean, ne pot trimite imagini foto sau video pe adresa redacției - [email protected] sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook www.facebook.com/CugetLiber


Comentează știrea

Cititor
31 ianuarie 2017
Normalitate

Chiar dacă ar exploda în mers un microbuz (un Colectiv pe roți, gen) lăsând în urmă 30 cadavre calcinate - să le vezi la Breaking News - tot nu s-ar face mai mult decât o anchetă și s-ar da câteva amenzi acolo, la mișto. Nimeni din RAR, ARR, Poliție sau Consiliul Local nu are suficiente coaie să le anuleze licențele de transport odată și pentru totdeauna. Corupția funcționează transpartinic, banii de șpăgi circulă liber și toți închid ochii. Să mai spunem că liniile astea de microbuze care opresc unde vrea mușchiul șoferului, uneori și de trei ori în 100 metri fac concurență regiei locale de transport, care în acest fel pierde bani. Deci sunt interese... Tâmpitul de Făgădău cumpără autobuze noi, în loc să ia vreo 300 - 400 microbuze ultimul model și să păstreze câteva MAZ-uri mai bune pentru traseele de pe bulevardele principale cu trei benzi pe sens.

Mos Ion
31 ianuarie 2017
Nu va mai urcati in ele !

Atata timp cat ridicati mana pentru a le solicita oprirea nu vor dispare ! Daca vor circula goale o saptamana dispar de la sine .....

Florin
31 ianuarie 2017
Ps

300-400 microbuze ultimul model , visezi prietene știi cât costa unul 80.000€🤔

Cititor
31 ianuarie 2017
@Florin

Împrumutul BERD pentru autobuze înțeleg că este de 100 mil lei (cam 23 mil Eur), un negociator bun ar scoate de la furnizor o reducere semnificativă de preț unitar+ avantaje post-vânzare. Nu cred că am exagerat foarte, foarte mult.

Răspuns la: Ps
Adăugat de : Florin, 31 ianuarie 2017
300-400 microbuze ultimul model , visezi prietene știi cât costa unul 80.000€🤔

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2673 secunde