SCENE ȘOCANTE! Pacient bolnav de epilepsie, bătut, legat de pat și sedat de personalul unui spital din RomâniA

186
SCENE ȘOCANTE! Pacient bolnav de epilepsie, bătut, legat de pat și sedat de personalul unui spital din RomâniA - pacient-1663157990.jpg

Articole de la același autor

Acuzații grave la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Oradea. Un pacient bolnav de epilepsie a fost bătut, sedat şi legat de pat, iar întregul incident ar fi fost trecut cu vederea de un medic care a sfătuit victima să nu facă plângere la Poliție. Medicul a avut și o explicație absolut incredibilă pentru care i-a cerut pacientului să "uite" de incident, potrivit Realitatea.net


Situație revoltătoare la Spitatul Județean (SJ) din Oradea, secția Psihiatrie. Un pacient bolnav de epilepsie a fost bătut cu pumnii de un infirmier şi un asistent.

Șocant este și faptul că s-ar fi încercat trecerea sub tăcere a incidentului de către un medic care l-ar fi sfătuit pe bărbat să nu facă plângere la Poliţie împotriva celor doi deoarece va mai avea nevoie de ajutorul lor.


Motivul de la care ar fi pornit incidentul este și el incredibil. Mai exact, infirmierul de pe secţia de Psihiatrie a SJ din Oradea ar fi fost deranjat de faptul că bărbatul a refuzat să intre în salon în momentul în care i s-a cerut acest lucru.


Se pare că pacientul vorbea la telefon cu soția în acel moment, nevrând să deranjeze persoanele din salon, doar că infirmierul nu a mai așteptat să închidă telefonul și l-a chemat pe asistent. Cei doi l-au imobilizat pe bolnav și l-au dus în salon, unde l-au lovit cu pumnii, l-au legat de pat și l-au sedat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2928 secunde