SCHIMBARE la POLIȚIA CONSTANȚA / DANCU se întoarce la Poliția Rutieră, cine vine șef?

626
SCHIMBARE la POLIȚIA CONSTANȚA / DANCU se întoarce la Poliția Rutieră, cine vine șef? - 7apriliedancuimputernicit40-1396854762.jpg

Articole de la același autor

Astăzi este ultima zi în care comisarul șef Constantin Dancu este împuternicit la comanda Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. Acesta a fost împuternicit începând cu 8 aprilie 2013, pentru o perioadă de șase luni, iar în luna octombrie a anului trecut împuternicirea a fost prelungită pentru aceeași perioadă de timp. Cms. șef Constantin Dancu a afirmat că după terminarea perioadei de împuternicire, adică de mâine, 8 aprilie, se va întoarce la postul său din fruntea Serviciului Poliției Rutiere Constanța. În același timp, subcomisarul Ciprian Sobaru, împuternicit la șefia Poliției Rutiere, se va întoarce în fruntea Biroului Poliției Rutiere al municipiului Constanța.
Voci din cadrul instituției spun că, până va fi organizat un concurs pentru șefia IPJ Constanța sau până când mai marii de la IGPR vor desemna un alt inspector șef, comanda inspectoratului județean va fi preluată, interimar, de comisarul șef Adrian Rapotan, prim adjunctul IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8273 secunde